Long Tall Sally önskar dig och havet en bra sommar!

Nu hoppas vi att det blir snart blir varma dagar och att vi får kasta oss i böljan och må riktigt gött. Men att våra hav själva inte mår så bra har du kanske hört talas om den senaste tiden. Du kanske inte ser det med blotta ögat, men plast och annat skräp som hamnar i din lilla badvik orsakar stora problem både för människor och djur.

Havens tillstånd är något som världen har samlats runt på FN:s havskonferens i New York i juni. Under våren har vi hjälpt till med det kommunikativa arbetet inför och under konferensen. Nu håller vi tummarna för att alla länder står fast vid sina frivilliga åtaganden för en bättre havsmiljö, så att vi kan njuta av rena och friska hav i framtiden.

Vi summerar också en händelserik och rolig vår. Vi har fått fördjupa oss i allt från självkörande bilar till Västsveriges stora hållbarhetsföretag Renova och Familjebostäders satsning på utvecklingen i Bergsjön. Läs mer i säsongens sista Long Tall Sally News och fyll i formuläret här om du inte redan har en egen prenumeration.

Vi tar sommarledigt veckorna 28–31 och är tillbaka 7 augusti.
Vill du oss något under tiden, så kontakta vår VD Stefan Kavsjö: stefan.kavsjo@longtallsally.se, 0708-79 82 83.

Long Tall Sally önskar er alla en riktigt härlig sommar!