ÖKA KUNSKAPEN OM MILJÖPROBLEMEN I HAVET

Uppdragsgivare: Havs- och vattenmyndigheten
Strategisk kommunikation

Plast och annat skräp som hamnar i havet orsakar stora problem för både människor och djur.

Havs- och vattenmyndigheten ansvarar för det praktiska genomförandet av havsförvaltningen i Sverige och är drivande i havsmiljöarbetet, bland annat genom ett ambitiöst åtgärdsprogram för att uppnå god miljö i haven. Long Tall Sally fick i uppdrag att ta fram en kommunikationsstrategi för det svenska genomförandet av havsmiljödirektivet och flera kommunikationsplaner för de olika leveranserna under perioden.

hav
Langangen_800

FRAMGÅNGSRIK FÖRNYELSE MED 50-TALSCHARM

Uppdragsgivare: Familjebostäder
Förnyelseprojekt Långängen

Slitet, anonymt – och med lite skamfilat rykte. I Långängen på Hisingen i Göteborg kände man sig inte så stolt över sitt område. Men 50-talskänslan var omtyckt och när området skulle renoveras var det viktigt för hyresgästerna att behålla den tidstypiska karaktären.

Resultatet är ett nytt Långängen med bevarad 50-talscharm – på ett unikt sätt för varje hus. Projektet blev nominerat och fick hedersomnämnande i SABO:s tävling ”Årets bästa renoveringsprojekt 2017”.

Long Tall Sally har hjälpt Familjebostäder att dokumentera projektet med såväl längre texter som presentationer och bildspel för att användas vid seminarier.

Se bildspelet om Långängen här.

.page-section-5c6a5bf96dc6b { padding:0px 0; background-attachment:; background-attachment: scroll\9 !important; background-color:#f4f0f3; background-position:left top; background-repeat:repeat; } .page-section-5c6a5bf96dc6b .alt-title span { background-color:#f4f0f3; } .page-section-5c6a5bf96dc6b.section-expandable-true:not(.active-toggle):hover .mk-section-color-mask { opacity:0.2 !important; } .page-section-5c6a5bf96dc6b .expandable-section-trigger i { opacity:1; top:0 !important; }