VARUMÄRKE

#fancy-title-5c3f6a364c0a5 a{ color: ; }

Har du ett starkt och positivt laddat varumärke? Produkter från olika företag har blivit svåra att skilja åt, prispressen ökar, konkurrensen hårdnar – varumärket är ofta det som skiljer. Vi på Sally har dokumenterad erfarenhet av att utveckla jordnära varumärkesstrategier, visuella identiteter, arbetsgivarvarumärken och särskiljande designkoncept. Och det mest effektiva PR- och kommunikationsjobbet gör vi om vi har en stabil varumärkesplattform att stå på.

VARUMÄRKESSTRATEGI

Varumärkesplattformen är grunden för din kommunikation. Vi tar tillsammans fram dina strategiska budskap, målsättningar för kommunikationen och din positionering på marknaden. När strategin sedan är förankrad hos medarbetarna är det bara att sätta igång.

RÅDGIVNING

Om du redan har arbetat fram din varumärkesstrategi bistår vi dig med goda råd om exempelvis PR, det interna varumärkesarbetet, positioneringsfrågor, visionsarbete eller värdegrundsfrågor. Vi känner till fallgroparna och genvägarna.

DESIGN

Din visuella identitet är mer än logotypen. Ditt varumärke byggs i hög grad av hur människor uppfattar dig visuellt – därför ska design och grafisk utformning attrahera människor och stämma med budskapen du skickar ut. Det håller vi hårt på.

EMPLOYER BRANDING

Många organisationer står och faller med att de kan attrahera duktiga medarbetare. Ett positivt laddat arbetsgivarvarumärke är en jättetillgång i rekryteringsarbetet. Vi på Long Tall Sally hjälper till att formulera ditt arbetsgivarlöfte och erbjudande.

STRATEGISK KOMMUNIKATION

#fancy-title-5c3f6a364d50a a{ color: #906c87; }

En genomtänkt strategi styr bilden dina intressenter har av din verksamhet. Med vision och värderingar som bas tar vi fram riktlinjer för en kommunikation som verkligen gör sitt jobb.

ejaktiv_knapp

PR & CONTENT

#fancy-title-5c3f6a364d7d2 a{ color: #906c87; }

Vill du synas och höras? Vi formulerar effektiva budskap och skapar innehåll, ser till att det når rätt mottagare och följer upp genom att mäta och analysera resultatet.

ejaktiv_knapp

VARUMÄRKE

#fancy-title-5c3f6a364da86 a{ color: #906c87; }

Har du ett starkt och positivt laddat varumärke? Vi utvecklar jordnära strategier, visuella identiteter, arbetsgivarvarumärken och särskiljande designkoncept.

ejaktiv_knapp

HÅLLBARHETS-
KOMMUNIKATION

#fancy-title-5c3f6a364dd43 a{ color: #906c87; }

Att ta ansvar för människor och miljö är idag en viktig konkurrensfördel. Vi hjälper dig att kommunicera och rapportera ditt hållbarhetsarbete.

ejaktiv_knapp

.page-section-5c3f6a364d2ff { padding:50px 0; background-attachment:; background-attachment: scroll\9 !important; background-color:#f4f0f3; background-position:left top; background-repeat:repeat; } .page-section-5c3f6a364d2ff .alt-title span { background-color:#f4f0f3; } .page-section-5c3f6a364d2ff.section-expandable-true:not(.active-toggle):hover .mk-section-color-mask { opacity:0.2 !important; } .page-section-5c3f6a364d2ff .expandable-section-trigger i { opacity:1; top:0 !important; }