OM LONG TALL SALLY
OM LONG TALL SALLY
.page-section-5c6a5bec12b0b { padding:0px 0; background-attachment:; background-attachment: scroll\9 !important; background-position:left top; background-repeat:repeat; } .page-section-5c6a5bec12b0b .alt-title span { } .page-section-5c6a5bec12b0b.section-expandable-true:not(.active-toggle):hover .mk-section-color-mask { opacity:0.2 !important; } .page-section-5c6a5bec12b0b .expandable-section-trigger i { opacity:1; top:0 !important; }

OM OSS

#fancy-title-5c6a5bec18806 a{ color: ; }

Vi arbetar hela dagarna med strategisk PR och kommunikation av ett enda skäl: vi kan bidra till en affärsmässig skillnad för våra kunder. Vi på Long Tall Sally har alla lång erfarenhet; inom media, journalistik, kommunikation, varumärkesarbete, reklam, marknadsföring, retorik och formgivning. Och vi tycker att alla aspekter av kommunikationen är lika roliga, vare sig det gäller den strategiska, kreativa eller operativa delen av arbetet. Istället för att räkna upp allt vi kan göra, säger vi så här: kontakta oss och berätta om dina utmaningar, så tar vi fram en strategi tillsammans. (Du kan läsa mer specifikt om vad vi gör under fliken Erbjudande.) Vi har inga hemligheter; vi tror på erfarenhet och sunt förnuft när vi ska hitta rätt mediekanal, budskap, målgrupp och ett smart sätt att genomföra aktiviteterna.

Long Tall Sally startades 2001 och har kontor i centrala Göteborg.

Är du nyfiken på hur vi jobbar eller vad vi kan hjälpa dig med?
Kontakta vår VD Stefan Kavsjö, 070-879 82 83, stefan.kavsjo@longtallsally.se

Uppdrag

#fancy-title-5c6a5bec24bbd a{ color: ; }

Long Tall Sally har långa kundrelationer, vilket vi ser som väldigt positivt. Då har vi möjlighet att över tid följa upp det vi gör och tillsammans utvärdera strategier, kampanjer och PR-aktiviteter. Våra kunder finns i näringslivet och i offentlig sektor; stora som små i väldigt skilda branscher. Från logistik och läderaccessoarer, till stadsdelsutveckling och livsmedel. Här är några exempel på aktuella uppdragsgivare.

VI PÅVERKAR VÅR BRANSCH

#fancy-title-5c6a5bec31720 a{ color: ; }

Long Tall Sally vill vara med och påverka vår egen branschutveckling. Därför är vi engagerade i flera olika branschförbund, intresseorganisationer och nätverk. Där har vi möjlighet att följa vad som händer i vår bransch, bidra med vårt engagemang i gemensamma frågor och stödja en positiv utveckling inom vårt område. Och de erfarenheter vi gör här kommer direkt våra kunder tillgodo.

I den här filmen presenterar några av CSR Västsveriges medlemmar sin syn på hållbarhetsarbete.
Long Tall Sally är en av dem.